Geluk en succes

Business Heartsongs

Het hart van jouw bedrijf vormgegeven in een lied.
Om te bekrachtigen, verhelderen en jouw business verder te helpen.

Helderheid

Wat is de kern van wat jouw business, of jouw team drijft? Wat speelt er nu aan wezenlijke zaken in het bewuste en in de onderstroom?

Een business heartsong verwoord de kern van je bedrijf of situatie.

Het onbewuste bewust maken en duidelijk horen wat er werkelijk speelt geeft helderheid. Het verwoord de kern van wat nu belangrijk is voor groei, geluk en succes. Jouw bedrijf als geheel in een klinkend lied.

Levenskracht

Ook geeft de heartsong kracht. Een song waarin jij je als bedrijf, ondernemer, mens kan herkennen als jezelf, geeft levenskracht, moed en vertrouwen. Het geeft een gevoel van erkenning en gezien worden. En heel regelmatig wordt zo’n lied gebruikt als interne en externe uitingsvorm. Om een boodschap kracht bij te zetten, om een hart onder de riem te steken.

Telkens als Jasper aansluit bij groepen waar wij mee werken, gebeurt er iets van grote waarde. Zijn hoge sensitiviteit voor woorden, stiltes, onderstromen zet Jasper in om al zoekend met zijn vingers aan de snaren van zijn gitaar in toon & taal te openbaren aan de groep wat ze nog net niet zelf konden zeggen. Hij raakt de kern van het ontwerpvraagstuk. Dit ontroert en brengt nieuwe energie, zet in beweging in het ritme, in de klank, in de woorden die resoneren. Altijd weer anders, ja dat kan niet anders, zo werkt Jasper telkens weer.

Warner Immink
HRD expert

Jasper is in staat om het gevoel in de groep te verwoorden in een lied dat mensen raakt. Jasper opende de dag met een lied over het meerjarenplan. Hij wist precies de kern er uit te halen in de betekenis voor de mensen die aanwezig waren. Dit was een raak startschot voor de dag. Jasper was de hele dag aanwezig en heeft veel opgepikt uit de gesprekken die werden gevoerd. Na elke ronde wist hij de opbrengst uit de gesprekken te vertalen in een lied: vaak zo sterk en treffend dat mensen het gevoel kregen van ‘ja, dat bedoelde ik, dat is wat ik voel en ervaar’. Dat kon positief zijn, maar ook twijfels en zorgen kwamen in het lied naar voren. Juist bij een dag waarbij betekenisgeving belangrijk is, is de bijdrage van Jasper waardevol. Hij weet echt betekenis te geven aan het gevoel van de deelnemers en dat open naar voren te brengen op een mooie manier.

Hendriekje van der Meer
Directeur Friesland College

Unieke song

Als ik luister naar het verhaal van jouw bedrijf, hoor ik niet alleen de woorden. Ik hoor ook de energie achter de woorden. Soms zit daar informatie in die nog belangrijker is dan het gezegde. Vanuit dit hele pakket aan informatie, pak ik de kern, het wezenlijke. Dit vertaal ik in een lied, met een melodie, ritme en woorden die helemaal op jouw business zijn afgestemd.

Voor het 25 jarige bestaan van VDS heb ik Jasper gevraagd een lied te maken voor onze interne jubileum kickoff. Het is erg prettig samenwerken met Jasper: hij schakelt snel, bereidt zich goed voor en het eindresultaat was indrukwekkend. Het meest was ik onder de indruk van hoe Jasper op basis van een briefing en onze whitepaper in staat was precies de juiste vertaalslag te maken naar wat wij in het lied wilden overbrengen. Zowel qua tekst als melodie. Ik zou Jasper dan ook zeker aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een verrassende manier om een boodschap die je wilt overbrengen kracht bij te zetten. Of bijvoorbeeld een mooie samenvattende afsluiting van een congresdag of evenement.

Carla Feijen
Eventmanager & marketeer

Heel graag werk ik met Jasper samen. Bijvoorbeeld als ik teamdagen of retraites begeleid of als ik trainingen geef. Jasper heeft niet alleen een groot muzikaal talent, hij is ook een hele goede waarnemer en heeft een enorm invoelend vermogen. En dat zet hij in. Jasper als sing and soulwriter of in de rol van co-trainer maakt zaken manifest. Hij geeft geluid aan alles wat er is, wat er meeloopt tijdens de bijeenkomst. Door de kern terug te geven van wat hij hoort, maakt hij de onderstroom zichtbaar en voelbaar. En dat helpt het proces enorm, zeker wanneer het vast zit, stroef loopt of wanneer er behoefte is aan nieuwe of positieve energie. Als Jasper een lied zingt, of een andere interventie doet, vallen bewuste en onbewuste processen samen. Hij vat samen wat er al wel is gezegd, en ook wat er wel is maar nog niet is uitgesproken. Door recht te doen aan wat er is, komen we samen sneller verder. Met Jasper erbij kan ik daardoor veel meer uit een sessie halen. Kortom, Jasper raakt de goede snaar en geeft energie de ruimte. Ik ben dan ook super trots op wat deze fijne collega kan en verheug me nu al op alle momenten dat we samen het verschil gaan proberen te maken voor onze klanten. Tot nu toe waarderen onze klanten Jaspers bijdrage zeer. En daar gaat het uiteindelijk om 😉

Welke vorm past bij jou?

Live in het moment

Ik kom bij jullie langs bijvoorbeeld op een event, teamdag, training of voor een gesprek. Ik luister naar wat er zich afspeelt en ik vertaal dat ter plekke in een lied.

Opgenomen in studio

Aan de hand van input die jullie me geven maak ik een song. Die neem ik op in mijn studio als MP3. Makkelijk om digitaal te verspreiden ter inspiratie of voor communicatie doeleinden.

I selected Jasper as a performer for TEDxAmsterdamED. He had a song he wrote and wanted to perform that was in Dutch, but our program was in English. In no time, he recreated the entire song in a new language, and it was even better than the first one. From the moment we started working together he was as easy as can be to book, communicate with, and schedule. And his performance day of delivered more than expected: by the end of it he had the entire Concertgebouw audience singing along with him at the top of their lungs. It was one of the highlights of a day filled with inspiration. Jasper is a real professional and a great musician.

Jessica Lynch
Leadership strategist

Lijkt je dit wat?

Heartsongs voor business

Neem hieronder contact met me op.

06 12504485

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elke maandag een nieuwe mantra

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe mantra van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.