Vertrouwen en plezier

Een helend lied voor kinderen

Een lied voor ieder kind

In mijn muzikale werk met kinderen heb ik 15 jaar ervaring in het speciaal onderwijs en de zorg. De rode draad is de verbinding met de talenten en vermogens van de kinderen en het plezier dat we kunnen vinden.

Ik maak voor ieder kind een uniek lied. Zo’n lied geeft meer vertrouwen, moed en het verbindt je met iets moois en fijns van binnen. Het bijzondere is dat het speciaal voor het kind wordt gemaakt. Vanuit de belevingswereld van diegene ontstaat er een lied waar je je in herkent. En dat je helpt om nog wat meer plezier en welzijn te ervaren. Juist in uitdagende situaties in dit heel behulpzaam.

Moed en kracht

Omdat ik zelf heel goed weet hoe het is om je een tijd minder goed te voelen, kan ik me goed inleven in de situatie van een kind die een moeilijke tijd heeft. en iets van waarde geven. Door de positieve kanten te belichten en de uitdagingen niet uit de weg te gaan geeft de muziek moed en kracht.

Voor wie

Een helend lied is natuurlijk waardevol voor elk kind. maar in het bijzonder kinderen die in het ziekenhuis belanden of psychische en emotionele problemen hebben kunnen een extra steuntje in de rug gebruiken. Hierom werk ik graag voor o.a. ziekenhuizen en jeugdzorg.

Lijkt je dit wat?

Muziek voor kinderen

Neem hieronder contact met me op.

06 12504485

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elke maandag een nieuwe mantra

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe mantra van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.