voor jou

Heart Song sessies

In de vorm van intensives, met groepen en individueel werkt de kracht van klank, muziek en tekst voor jou om je kracht te voelen en leven.

Jasper’s songs zijn echt transformerend. Ik herinner me het lied dat hij een paar jaar geleden voor me maakte heel goed. Jasper was zo aanwezig en zich bewust dat hij heel gemakkelijk op mij kon afstemmen. Hij opende licht en begrip in mijn hart en liet me zien wat voor schoonheid er al op me wacht. Op momenten komt de melodie, tekst en vooral de boodschap van dit lied terug, herinnert me aan wat belangrijk is en bekrachtigt het keer op keer.

Julie Verité

Jij

De power van jouw spirit is vrij en stralend. Soms is dat wat bedekt geraakt door patronen, ideeën die beperkend werken. Er in gemetseld door ervaringen die je niet bekrachtigden, maar juist kleiner lieten voelen. 

Het is nu de tijd om daar uit te stappen. Te voelen dat je bestaat om je liefdeskracht de wereld in te brengen. Je leven in te kleuren met de aanwezigheid van je hart. Die omarmt, leeft en geeft for ’the good of all’.

Al is het in een glimlach, een ondersteunend woord. Jij hebt het vermogen om de wereld mooier te maken. Bij te dragen aan een positieve transformatie. 

Een hart vol liefde voor een wereld vol heelheid.

Als we samen komen in een veld van licht en de Heart Songs klinken, is dat waar het over gaat. Jij, die de kracht van je hart de wereld in straalt.

 

 

Geweldige geluidsreis naar jezelf! Hij kan afstemmen en stem en geluid aan je hart geven en je oude pijn helpen genezen. Sterk aanbevolen.

Somesh Valentino Curti

Heart song sessie

Bij een Heart Song sessie maken we contact met jouw unieke aanwezigheid. Met je wens, met wat er op dit moment speelt in je leven. Er is verstilling, afstemming, een meditatie.

Er ontstaat een uniek lied voor jou. Passend bij jouw thema, je wens, je vraag. Het zijn de liefdes energieën, die die klanken en woorden brengen. Ik luister daar naar en zing het voor jou.

Het lied wordt opgenomen zodat je het later kunt terugluisteren. Leuk ook om aan je liefsten te laten horen.

Het lied is als een empowerment voor je hart en ziel. Want daar komt het uit voort, de verbinding met jouw ware wezen!

Dus als je wilt voelen hoe jij klinkt, die spirit van jou. En wilt horen wat de universele liefdeskrachten voor jou zingen. Dan is zo’n sessie voor jou.

Ik ben nog steeds erg geïnspireerd en verbaasd over je speciale geschenk, je zeer mooie en diepe stem en dit speciale aanbod aan de wereld!
Het lied, mijn lied, is zooo mooi en ik hoor elke keer weer iets nieuws. Het is als een glinsterende steen, briljant. En het herinnert me er elke keer aan om te vertrouwen en over te geven op mijn pad/aan het universum, op zijn eigen magische manier.

Jasmin Kayadelen

Wat kan je verwachten?

\

Verbinding

De song ontstaat vanuit de verbinding met jou. Praktisch gezien doen we dit meestal bij mij in Soest. We zien elkaar, praten over wat je bezighoudt en dan ontstaat jouw song. Soms zelfs meerdere! 

\

Afstemming & creatie

Vanuit de afstemming met het grotere veld van liefde / licht ontstaat de muziek in de sessie. Met klank, woorden, ritme die zijn afgestemd op jou en op je wens en wat je nu graag wilt. 

\

Jouw heartsong

Jouw song wordt tijdens de sessie opgenomen met een Smartphone. Zodat je zo vaak kunt luisteren als je wilt. Het trillingsveld van het lied is als een reminder / rehearter. Om je te herinneren, aan je stralende kracht.

Dat wil ik wel!

Boek jouw Heart Song sessie

Een sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. De prijs is 99 euro.
Je kunt me hieronder bereiken!

06 12504485

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elkeweek eengratissong

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe mantra van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.

Chat openen