voor jou

Heart Song sessies

In de vorm van intensives, met groepen en individueel werkt de kracht van klank, muziek en woord voor jou om een helende stap te maken.

Jasper’s songs zijn echt transformerend. Ik herinnerde me het lied dat hij een paar jaar geleden voor me maakte heel goed. Jasper was zo aanwezig en zich bewust dat hij heel gemakkelijk op mij kon afstemmen. Hij opende licht en begrip in mijn hart en liet me zien wat voor schoonheid er al op me wacht. Op momenten komt de melodie, tekst en vooral de boodschap van dit lied terug, herinnert me aan wat belangrijk is en bekrachtigt het keer op keer.

Julie Verité

Jij

Het kan zijn dat je wat uit je authentieke kracht geduwd bent. Je werd misschien niet helemaal gezien of ontvangen door je omgeving. Maar het zit er nog. En om dat te vinden en te leven, is kostbaar.

Ik geloof dat jij een kracht hebt die jou helemaal uniek maakt. En als je dit vindt en leeft, ben je happy, relaxed en in verbinding met het geheel.

Als jij voelt dat je je hartewens wilt leven en je voelt je hierin wat belemmert, is dat een kans, voor heling, transformatie. En dan wacht er iets moois op je, in je!

Want je hart wil stralen als een zonnetje.

Het krachtige en helende veld dat mocht ontstaan raakte een diepe laag in mij. Bewustwording, zuivering en heling. Met zijn afstemming heeft hij voor mij helende songs gemaakt die ik inmiddels geïntegreerd heb in mijn rituelen op de dag, om er kracht en troost uit te halen. Maar ook vertrouwen en liefde in en om me heel te voelen. Ben blij dat ik me deze week mocht verbinden met mijn hart, mijn innerlijk kind en dat de powervrouw in mij zich ook liet zien!

J. van H.

Heart song sessie

Bij een Heart Song sessie maken we contact met wat jouw unieke plek, in verbinding met het geheel.

Als je iets wilt transformeren, wat jou nu niet meer dient, komen er helende klanken voor je op. Dit is een klank healing. Hierbij komt jouw zielskracht naar de voorgrond. En ervaar je meer ruimte om lekker hier te zijn en toe doen wat je wilt doen.

Er ontstaat een lied voor jouw thema. Het zijn de krachten van liefde, die die klanken en woorden brengen. Ik luister daar naar en geef het door.

Hoe mooi om jezelf te herinneren als de schat die op je wacht.

En dan, in verbinding, je volledige potentie te leven. Dat, is waar Heart Song sessies en intensives om gaat.

Ik heb werkelijk een prachtige reis gemaakt bij Jasper: vanuit veiligheid + vertrouwen die hij bood, door een visualisatie te doen in een hele fijne ruimte, kon ik ”landen”. Hij pakte zijn gitaar en er ontstonden klanken die mij diep raakten in mijn kern. Ik voelde zoveel kracht, liefde in mijzelf ontstaan. En een duidelijke boodschap hadden deze songs in zich voor mij. Het telkens terug luisteren en uitgeschreven hebben van de songs zijn een prachtige reminder voor me waardoor ik bevestigd wordt en beter koers weet te houden.

Irene Engelkamp

Wat kan je verwachten?

\

Verbinding

De song ontstaat vanuit de verbinding met jou. Praktisch gezien doen we dit meestal bij mij in Soest.  We spreken elkaar zodat jij kunt vertellen wat er op dit moment speelt in je leven, waar je wat ondersteuning bij wilt.

\

Afstemming & creatie

Vanuit de afstemming met het grotere veld van liefde / licht ontstaat de muziek in de sessie. Met klank, woorden, ritme die zijn afgestemd op jou en op je wens en wat je nu graag wilt. 

\

Jouw heartsong

Jouw song wordt tijdens de sessie opgenomen met een Smartphone. Zodat je zo vaak kunt luisteren als je wilt. Het trillingsveld van de klank is als een bloesemremedie. Om je te ondersteunen, en je telkens te herinneren, aan het mooiste in jou.

Dat wil ik wel!

Boek jouw Heart Song sessie

Een sessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. De prijs is € 77. (ex BTW)
Je kunt me hieronder bereiken!

06 12504485

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elkeweek eengratissong

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe mantra van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.

Chat openen