bevrijd je hartekracht

Heartsong sessies

De helende kracht van klank helpt je om je hartekracht te bevrijden. Zodat jij vanuit afstemming met je hoger zelf jouw leven kan vormgeven. Liefdevolle spirits en energievelden staan om je heen en vullen je met licht. Voor jouw mooiste levenspad!

Jasper’s songs zijn echt transformerend. Ik herinner me het lied dat hij een paar jaar geleden voor me maakte heel goed. Jasper was zo aanwezig en zich bewust dat hij heel gemakkelijk op mij kon afstemmen. Hij opende licht en begrip in mijn hart en liet me zien wat voor schoonheid er al op me wacht. Op momenten komt de melodie, tekst en vooral de boodschap van dit lied terug, herinnert me aan wat belangrijk is en bekrachtigt het keer op keer.

Julie Verité

De kracht van liefde

De power van jouw spirit is vrij en stralend. Soms is dat wat bedekt geraakt door patronen, ideeën die beperkend werken. Er in gemetseld door ervaringen die je niet bekrachtigden, maar juist kleiner lieten voelen.

Het is nu de tijd om daar uit te stappen. Te voelen dat je bestaat om je liefdeskracht de wereld in te brengen. Je leven in te kleuren met de aanwezigheid van je hart. Die omarmt, leeft en geeft for ’the good of all’.

Een hart vol liefde voor een wereld van heelheid.

Als we samen komen in een veld van licht en de Heart Songs klinken, is dat waar het over gaat. Jij, die de liefde van je hart de wereld in straalt. Vrij, van beperkende ideeën, mag jouw kracht er helemaal zijn.

 

 

Geweldige geluidsreis naar jezelf! Hij kan afstemmen en stem en geluid aan je hart geven en je oude pijn helpen genezen. Sterk aanbevolen.

Somesh Valentino Curti

Liefde en Helende energie

Alles bestaat uit energie, trilling, met een specifieke frequentie.

Een Heartsong sessie brengt harmonie in je energieveld door te werken met helende frequenties en bekrachtigende energie. Dit wordt allemaal in het moment ingegeven door een liefdesveld van helende wezens.

We brengen als het ware de hemelse liefdeskrachten naar jou toe, om je pad op Aarde zo mooi mogelijk te kunnen lopen. Beperkende imprints kun je loslaten. Zodat de kracht van je spirit meer de ruimte krijgt om je plek in te nemen.

Je ontvangt een lied, speciaal voor jouw hart & ziel. Jouw unieke energieveld krijgt vorm in een Heartsong, die ter plekke voor je ontstaat.

Ik ben nog steeds erg geïnspireerd en verbaasd over je speciale geschenk, je zeer mooie en diepe stem en dit speciale aanbod aan de wereld!
Het lied, mijn lied, is zooo mooi en ik hoor elke keer weer iets nieuws. Het is als een glinsterende steen, briljant. En het herinnert me er elke keer aan om te vertrouwen en over te geven op mijn pad/aan het universum, op zijn eigen magische manier.

Jasmin Kayadelen

Heartsong sessie voor jou 

heartsong sessie kort

Jump in Love

In deze Heartsong sessie ontmoeten we elkaar online of bij mij in Soest. We stemmen af op jouw zielsenergie en op je vraag of thema. Je ontvangt een klank healing en een persoonlijk afgestemde Heartsong, die voor je wordt opgenomen.

Je hartemissie wordt bekrachtigd, om je vrijer te voelen jouw eigen weg te gaan.

Deze sessie duurt 30 minuten.
Je kan deze beleven voor 55 euro.

heartsong sessie

Dance as Love

In deze sessie nemen we de tijd en ruimte om stil te staan bij jou en je hartewens. Dit kan online, of bij mij in Soest, waar je een magische ervaring zult beleven. Je zielsenergie komt naar de voorgrond, wordt voelbaar en zichtbaar. De klankhealing en afgestemde Heartsongs bevestigen je in wie je bent: een Liefdeswezen van licht gemaakt.

Deze sessie duurt ongeveer 55 minuten.
Je kan deze beleven voor 77 euro.

heartsong sessie deluxe

Be the Love

Een hele ochtend of middag voor jou. We staan stil bij je hartewens. Wat wil je het liefst? Leef je dit? Of houdt iets je tegen? Ons samenzijn helpt je en inspireert je om je hartepad te lopen, je zielskracht te volgen en je plek in te nemen.
We werken met de kracht van de natuur, helende energie en natuurlijk een Heartsong voor jou.

Een unieke middag voor jou.
Prijs op aanvraag.

heartsongs op maat

Speciale wensen?

Heb je iets bijzonders te vieren? Of wil je iemand een Heartsong cadeau doen?
Misschien neem je afscheid van een dierbare?
Neem gerust contact met me op als je speciale wensen hebt.

Je kunt me hieronder bereiken, of via de Whatsapp button.
Liefs en ik hoor je graag!

06 12504485

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.