Persoonlijke Powersong

Wil je een persoonlijke powersong
die speciaal voor jou wordt gemaakt?

Heeft er ooit iemand een lied speciaal voor jou gezongen? Met woorden en klanken die helemaal voor jou ontstonden? Hoe gaaf is dat! Ik doe dit graag en vaak. Vanuit de afstemming met jou en een groter veld van inspiratie, een lichtveld, komen de woorden en klanken in me op. Om zo een lied te laten ontstaan dat helemaal voor jou is.

Het mooiste vind ik het als mensen hun eigen prachtige kracht kunnen leven. Ik geloof dat jij iets prachtig hebt te geven en dat je supermooi bent. Ik weet ook dat er soms dingen in de weg kunnen staan van onze schoonheid.

Met een persoonlijke powersong wil ik je iets geven dat je kan helpen om helemaal te gaan staan in die kracht en schoonheid die jij bent! Om dat helemaal naar voren te laten komen. Zodat jij dat kan leven.

Lijkt het je mooi? Zo’n lied speciaal voor jou? Dan bied ik je nu deze persoonlijke powersong aan. Een mantra, die jou bekrachtigt. Jij kiest jouw thema. Waar de tekst over gaat. Waar het je in kan ondersteunen. En dan ga ik voor je aan de slag. Vanuit afstemming, het mooist mogelijke lied voor je laten ontstaan.

Vraag nu jouw lied aan.

Twee opties voor jou

De Powersong Goud

De gouden versie neem ik voor je op met mijn iPhone. Luister hier naar een voorbeeld. Deze Powersong maakte ik voor Mok.

De Powersong Diamant

De diamanten versie neem ik voor je op in mijn studio. Met hoogwaardige geluidskwaliteit. Luister hier naar een voorbeeld. Deze song maakte ik voor Martha.

Als ik Jasper zijn stem hoor word ik meteen week;) Zijn liedjes zijn zo prachtig en komen zo binnen, ze brengen licht & liefde, ongeacht hoe je je voelt. Ze troosten en verblijden namelijk tegelijkertijd, hoe bijzonder is dàt!! Het is het mooiste cadeau dat ik mezelf (en anderen) heb gegeven. Dankbaar! 

Germaine Duynstee

Zo werkt het

I

Je kiest je versie

Powersong Goud (opgenomen met telefoon) of Powersing Diamant (opgenomen in de studio) 

I

Je plant een telefonische afspraak met mij

Na inschrijving krijg je direct toegang tot mijn agenda. Hierin kun je je telefonische afspraak met me inplannen.

I

Je ontvangt jouw persoonlijke powersong

Na ons gesprek maak ik je powersong en neem ik die voor je op. Zodra die klaar is krijg je het lied digitaal toegestuurd.

I

Laat de song je bekrachtigen

Je kunt nu de song voor je laten werken door hem regelmatig te luisteren.

Een lied van Jasper is niet alleen een mooi en persoonlijk geschenk (voor jezelf of een ander). De melodie, de klanken, het ritme, de woorden … het geheel … dat geeft je ook nog eens precies dat wat je nodig hebt. Mijn lied raakte mij diep en raakt me nog steeds als ik het opnieuw beluister. Dank Jasper voor het moois dat je in de wereld zet.

Max Blaauwbroek

Boek je persoonlijk Powersong

De Powersong Goud

De gouden versie neem ik voor je op met mijn iPhone.

De Powersong Diamant

De diamanten versie neem ik voor je op in mijn studio. Met hoogwaardige geluidskwaliteit.

Een enorm mooi cadeau om van Jasper een lied te mogen ontvangen. Voor mij is Japer een ware kunstenaar die zich precies weet af te stemmen op dat wat is en daaruit komen de mooiste creaties voort. Jasper schreef 20 maanden na ons trouwen zo’n bijzonder lied, het raakt ons en het herinnert ons eraan wie we zijn. Dank je wel Japser dat jij voor ons met jouw gaven zo’n mooi lied voor ons hebt gemaakt.

Marianne Reinders Folmer

Jasper heeft het voor mekaar gekregen om me ten diepste in vervoering te brengen met het lied dat hij voor me heeft gemaakt: Song voor Suresh. Het is zo bijzonder om dit lied iedere keer weer te mogen horen.
Jasper je bent een kunstenaar, ontzetten veel dank!

Suresh

Wow Jasper!! Ben nog steeds zo dankbaar voor het lied dat je voor me gemaakt hebt.. zo mooi en recht uit het hart! Door je afstemming precies wetend wat bij me past en ik nodig heb!! Zo geraakt bij het horen van wat er aan muziek bij je opkwam, heel wat tranen gelaten van diepe verwondering… Zo licht en mooi is het om samen met jou hiertoe te komen. Dank dank dank!

Julie Vérité

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!