Heart Song Interviews

Interviews met inspirerende gasten, die op hun eigen wijze liefde, Hart en verbinding de wereld in brengen.

Elke gast ontvangt een persoonlijke Heartsong!

Maarten Oversier – Reïncarnatie

In dit interview spreek ik met Maarten Oversier, een bekende naam in bewustzijn’s Nederland. Hij heeft als regressie/reïncarnatie therapeut vele duizenden mensen geholpen om terug te komen tot hun natuurlijke staat. In zijn boek Bestaansrecht heeft hij zijn ervaringen opgetekend. De rode lijn die uit de vele sessies naar voren komt is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend. Welke krachten spelen er die ons weerhouden onze natuurlijke staat te leven? Beluister het in dit interview, met aan het einde een persoonlijke Heartsong voor Maarten.

Lars Muhl – Christusbewustzijn

Luister mee naar dit gesprek met Deense schrijver en mysticus Lars Muhl. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het oorspronkelijke verhaal van Jezus en Maria. Er gaat een wereld van rijkdom en wijsheid open die heel anders is dan dan de kerk eeuwenlang heeft verteld. Yeshua (de oorspronkelijke naam van Jezus) en Maria Magdalena. Was zij zijn vrouw? Gaven ze samen teachings? En waar gingen die over? Zij bereikten in hun tijd vele mensen en hun boodschap was er een van liefde. Geniet van het gesprek met Lars Muhl en de Heartsong.

André Schaap – Genezing

André Schaap is een genezer die werkt met de kracht van frequenties. Alles heeft z’n eigen trilling en daarmee kun je genezing brengen. Hij heeft vele mensen geholpen om van allerlei kwalen af te komen. Hij is net als bovenstaande twee mensen een inspirator en leraar voor me geweest. Wat ik van hen heb geleerd pas ik toe in mijn werk. Het was een groot plezier om deze geneeskabouter te mogen interviewen. Wát een liefde! Met aan het einde een Heartsong die het gesprek samenvat.

Susan Smit – De Heks

In dit interview spreek ik met Nederlands bekendste heks, Susan Smit. Ik reisde ervoor naar kasteel Limbricht, waar haar boek ‘De Heks van Limbricht’ zich afspeelde. Van hieruit sprak ik met  haar over het lot en de wijsheid van de Heks. Wat is een heks? Wat is haar kracht en waarom werd ze verketterd? Luister mee naar dit interview over de wijsheid van de heks en hoe we dit kunnen inzetten voor meer harmonie en verbinding in de wereld en ons leven. Geniet van het gesprek en de Heartsong die voor Susan ontstond!

Dr. Nicole LePera – Holistische heling

Dr. Nicole LePera (The Holistic Psychologist) is een Amerikaanse vrouw die zichzelf de vraag stelde waarom haar cliënten die in haar psycholigie praktijk kwamen vaak vast bleven zitten in pijnlijke patronen. Een diepe innerlijke crisis leidde haar naar het antwoord en dit bracht ze in de praktijk. Inmiddels bereikt ze miljoenen mensen, wereldwijd, met haar holistische heling methode. In dit gesprek spreek ik hierover met haar en natuurlijk ontvangt ze een persoonlijke Heartsong die tijdens het interview ontstaat!

Marjolein Berendsen – Holistisch leven

Een persoonlijk gesprek met Marjolein Berendsen, oprichtser van ZoMa opleidingen. Over hoe de moeilijkste perioden in haar leven haar uiteindelijk inspireerden om te doen wat ze nu doet. We spreken over haar boek ‘Holistisch leven – Moeiteloos gelukkig zijn’. Wat is dat? Holistisch leven? En moeiteloos gelukkig zijn? En wat hebben die donkere periodes uit haar leven hiermee te maken? Geniet mee van dit openhartige gesprek en Heartsong voor Marjolein Berendsen.

Willemijn Welten – Manifesteren

Manifesteren…. Het is een beetje gehyped op het moment maar Willemijn Wleten brengt het op een mooie manier. Wat wil je vanuit het diepst van je wezen? Wat is de stem van je hart? En als je je daardoor laat leiden, wat gebeurt er dan…. We spreken over de kracht van manifestatie, leven vanuit de blauwdruk van je diepste wezen. Geniet mee van het interview en de Heartsong die ontstond!

Geert de Bolster – Honden welzijn

De hond. Wat een mooi wezen…. Hoe kun je er een relatie mee opbouwen die voor jou en de hond werkt? Dat het niet gaat om gehoorzamen, maar echt contact. Geert de Bolster is een pionier op het gebied van honden training / welzijn. Zijn methodes hebben vele mensen in de Benelux aangeraakt om op positieve wijze te werken en leven met de hond, onze trouwe metgezel.  Geniet van het gesprek en de Heartsong!

Jacqueline Freeman – Het lied van de Bij

Het mooiste boek over bijen en bewustzijn is het boek ‘Song of Increase’ van Jacqueline Freeman. Zij is een Amerikaanse vrouw die een biologisch dynamische boerderij heeft. Ze kreeg op een dag een paar bijenkolonies en wist niet hoe ze daar mee om moest gaan. De bijen cursussen waren verschrikkelijk, en ze voelde dat het beter moest kunnen. Ze vroeg de bijen om hulp en na 6 jaar begonnen ze tegen haar te praten. Wat ze met haar deelden was magisch en staat in haar boek. Hier staat zoveel moois in voor ons als mensen, een must read en listen. Plus natuurlijk weer een Heartsong die het gesprek en energie vat in een song.

Baukje Heijmerink – Honden, asiels en liefde

Baukje werkt al bijna haar hele leven vrijwillig voor het wel en wee van honden. Als er iets is dat mij raakt dan is het wel dierenleed, en hondenleed in het bijzonder. Een hond in een asiel gaat bij mij door merg en been.  Gelukkig zijn er mensen die zich hiervoor inzetten, zoals Baukje. We spreken over haar werk, over getraumatiseerde honden die zich weer veilig gaan voelen en over wat wij kunnen doen om te helpen. Een gesprek met een persoonlijk tintje want onze hond Mikey komt via haar. Hij werd gevonden in de bossen bij Barcelona en kreeg een heel goed thuis bij Baukje, mijn schoonzus. Geniet mee van een hart rakend gesprek!

Bonnie en Irina – Liefde

Bonnie heeft een speciaal plekje in mijn hart. We kennen elkaar al lang. Zij nodigde me altijd uit om te komen optreden, voor de mensen die haar kenden in Den Haag. Tijdens corona brak zij door naar een groot publiek en vlak daarna was ik hersteld van mijn fysieke crash. Ik nam contact met haar op en we gingen samen live. Nu niet voor 40 mensen maar voor 350 mensen. 
Zij, en haar grote lief Irina doen veel prachtig werk. In dit gesprek hebben we het hierover en de de kracht van liefde. Wat is echt liefde? En hoe werkt dat in een relatie? Luister mee en vind het uit. Met weer een geïnspireerde Heartsong aan het einde!

Danielle Hermeler – Je Ziel

Ik ben al een paar keer te gast geweest bij de online retreats van Danielle waar ze mij interviewde. Nu was het tijd om de rollen eens om te draaien, want ze heeft een hoop moois te vertellen. Danielle heeft een hele mooie methode om uit te vinden wat je hier komt doen in je leven. Wat is jouw Zielsmissie? En wie ben je in essentie? Ze inspireert mensen dit te ontdekken en ten volste te leven. Daarnaast is ze een super oprecht en vrolijk makend mens. Dus reden genoeg om haar te interviewen. Geniet ervan, ont-dek je Zielsmissie en… Vliegen maar! Met aan het einde weer een Heartsong die ter plekke ontstaat.

muziek voor jou

Wil je zelf ook HeartSongs ontvangen?

Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig geïnspireerde heartsongs

(en blijf automatisch op de hoogte)

Jasper is zo magisch afgestemd met spirit / de bron, dat het voelt alsof engelen rechtstreeks tot je hart spreken. Het ontroerd mij en is zeer helend om te ervaren hoe diep deze sessies nog weken doorwerken.

Marjolein Berendsen (ZoMa opleidingen)

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.