online retraite

Honey for the Soul

19, 20 en 21 december
Heb jij zin in verbinding en liefde in plaats van oppervlakkigheid en donkerte? Doe dan mee aan ‘Honey for the Soul’. Een online retraite van drie online avonden met een onderdompeling in Liefdesenergie.

Hoe zou het voor je zijn om de diepte van je Ziel te ontmoeten in een tijd waarin oppervlakkige gezelligheid de boventoon voert? Zodat je Licht wordt gevoed en verankerd op Aarde? 

Eind december. Het is de tijd van lange nachten en donkere dagen. Van naar binnen keren, terugblikken en reflecteren. Het is een tijd waarin veel mensen bezig zijn met cadeautjes, eten en andere uiterlijkheden. Maar jij hebt zin in verbinding en verdieping. Je wilt niet je buik maar het licht van je Ziel voeden!

Dus het is tijd voor Honey for the Soul.

Want om stevig te stralen, is het belangrijk om je Zielslicht te voeden. Om jezelf op te laden met Lichtfrequenties, zodat die via jou gedeeld kunnen worden met de wereld. Juist nu, nu er zoveel verschillende heftige energieën langskomen die je uit balans kunnen trekken. En juist in december, waarin er veel oppervlakkige gezelligheid plaatsvindt, die jouw verbinding met Spirit niet-gevoed laat.

Dus juist in deze periode is het van belang om meer van je eigen Zielslicht toe te laten. Zodat je innerlijk oplicht, als een Lichtpunt op aarde. Dat geeft jezelf houvast en lichtkracht. Bovendien versterk je dan het Lichtnetwerk op aarde, waardoor anderen aangestoken worden door jouw Licht.

‘Het was voor het eerst sinds lange tijd dat ik mijn levensvreugde zo gevoeld heb. Diep daar onder mijn hart die trilling weer eens heb aangetikt. Dat was een geweldige en o zo fijne ervaring. Daar wil ik wel meer van! Geweldige samenwerking tussen jullie overigens. De genegenheid spatte ervan af en overschreed de grenzen van het scherm. Fijn daar deelgenoot van te hebben mogen zijn.’

Lieve groet, Ineke

Honey for the Soul

Tijdens deze online retraite ga je je laven aan de Liefdesenergie. Zodat jouw verbinding met het Licht wordt gevoed, versterkt en op aarde wordt verankerd.

We creeëren een wonderlijk energieveld, waarin je je thuis voelt. Met gelijkgestemden kom je samen in een veld van heling en liefde: voeding voor de ziel.

Onze intentie is om het hemelse licht naar de Aarde te brengen. Zodat we hier allen kunnen zijn wie we werkelijk zijn. En je in verbinding met het geheel je licht kunt laten stralen.

Danielle Hermeler
Jasper Merle

Wat ga je beleven bij deze online retraite?

Verbinding

Terwijl velen zich vermaken met heel andere dingen, kom jij samen met gelijkgestemden en verbind je je met Spirit, met je Ziel en dus met jezelf. 

Liefdesenergie

Juist in deze tijd van het jaar zijn we ontvankelijker voor de enorme influx van de Christusenergie. Door ons hiervoor gezamenlijk open te stellen, neemt het veld toe in kracht. Licht en Liefde in het kwadraat dus.

Bezinning

Aandacht voor contemplatie, stilte en samen aanwezig zijn in een bad van Liefdesenergie, zodat je openingen creëert naar je Ziel, waardoor je licht vrijer kan stromen.

Vrolijkheid

Energiepakketjes gevuld met vrolijkheid worden via muziek- en woordklanken naar je toegebracht, en op celniveau afgeleverd, zodat het Licht landt en zich verankert in jou.

Praktische tips

Het blijft niet bij badderen in Liefdesenergie; je ontvangt praktische aanwijzingen om een ankerpunt te blijven voor Licht en Liefde, ook als straks de zon weer langdurig aan de hemel staat.

De wereld van Licht

Je persoonlijke Helpers zijn aanwezig, net zoals de Gidsen, Engelen en Lichtwezens die samenwerken voor het collectief. Je connectie met de wereld van Licht wordt gevoed, versterkt en bekrachtigd.

‘Ik heb jullie beiden al gevolgd in het verleden, maar de match samen was echt top! De afwisseling, het inspelen op elkaar, de humor, de doorgekregen boodschappen, de muziek… Het creëerde een magisch veld. Ik kreeg een diepere connectie met mezelf en met het universum. Je voelde echt de aanwezigheid van licht en liefde. Dankjewel!’ 

Veel liefs en warmte, Elly

Ben je klaar voor Honey for the Soul?

Wil je je verbinden met je diepere zelf en je grootste licht laten schijnen? Je ziel voeden met prachtige Liefdesenergie? Deze dagen met gelijkgestemden doorbengen…  Met meditaties, channelings, helende Heartsongs. Voor het leven vanuit jouw Zielslicht.

Als je voelt dat dit voor jou, is lees dan hier wat jouw investering is aan deze intensive.

Je investering

Honey for the Soul vindt op 3 achtereenvolgende avonden plaats. Je ontvangt van elke avond een replay die je voor altijd kunt houden. Hierdoor kun je altijd weer even inpluggen op het helende veld, op de meditaties, channelings en op de helende klanken van de Heartsongs.

Je kunt meedoen aan deze licht gevulde retraite voor 111 euro.

Wanneer voor zaterdag 2 december bestelt, krijg je er een super bonus bij, namelijk een gratis Masterclass van Danielle en Jasper: De Intentie Ceremonie om je nieuwe jaar vanuit liefde te creeëren.

Praktisch

Di 19, wo 20 en do 21 december

Honey for the Soul vindt op 3 achtereenvolgende avonden plaats

Van 20.00 tot 21.00 uur

Met max. 10 minuten uitloop

Online via Zoom

We creëren met elkaar een krachtig energieveld, jouw live aanwezigheid draagt daar aan bij! Mocht je een avond niet kunnen, maakt dat niet uit. Je ontvangt een replay.

Terug kijken

We zien je er liever live bij, maar na afloop van elke avond krijg je een opname. Dus mocht je een avond niet kunnen, kun je er alsnog bij zijn.

Reserveer je plek

Voel jij dat dit voor jou is en wil je je ziel voeden, reserveer dan gelijk je plek.

Inschrijven

Je kunt meedoen aan deze online retraite voor 111 euro.

‘Wat een zachtkrachtig mooi liefdevol veld, wat een mooie dingen. Jasper, jouw muziek… ik kan daar zo van in trance raken… wat ontroerend, ik voel alleen maar beweging, stroming en overgave. De muziek, het pingpongen en spelen met woorden (ik ben dol op metaforen) en de vloeiende en stromende energie die er door Danielle heen komt als haar gidsen aan het woord zijn… Het was champagne in energie-vorm!! Lieve Danielle en Jasper, dank jullie wel dat ik hier deel van mocht uit maken.’

Heel veel liefs, Lucilla 

Wie is Jasper Merle?

Jasper is een muzikale lichtwerker. Met klank als helend instrument werkt hij in verbinding met de wereld van Licht, voor mensen die hun hart willen laten stralen voor een wereld van liefde.

“Ik hou van de essentie. Waar gaat het je om in je leven? Wat vind je heel erg fijn en waar loop je tegen aan? In jou woont een kracht die jouw obstakels kan overwinnen. In mijn werk breng ik je daarmee in contact. Zodat je jezelf kan bevrijden om je eigen echte weg te gaan: de weg van je Hart.

Ik weet dat we last kunnen hebben van oude trauma’s en imprints. En het is mijn wens dat zoveel mogelijk lichtwerkers (dat ben jij) zichzelf bevrijden om hun licht te laten stralen. Zodat we er hier op Aarde een mooiere plek van maken, waar iedereen in verbinding is met zichzelf, de bron, de liefde waar we allemaal vandaan komen.

Om hier te komen werk ik samen met Spirit. Daar komt de inspiratie vandaan: een breed en diep veld waar we allen mee in verbinding staan en ons bevrijdt van het kleine en laat zien we werkelijk zijn: een prachtig Lichtwezen.”

Anderen over Jasper’s Lichtwerk

“Fenomenaal hoe Jasper puur op intuïtie de juiste woorden en klanken weet te creëren. Ik was met mijn moeder en (schoon) zussen, wij zijn allen geraakt ook door de intieme en persoonlijke sfeer die ontstond met elkaar waarin alles er mocht zijn. De boodschap die doorklinkt in Jasper’s muziek is voor mij heel helend, helpend en voedend en hebben, zeker in het begin, gewerkt als een prachtige mantra!”
“Keer op keer weet Jasper met zijn muziek precies DAT wat bij mij resoneert te spelen. Door even samen contact te hebben kan hij een melodie en tekst spelen waardoor ik weer thuis ben. Het luisteren van Jaspers zijn muziek helpt mij helder te zien waarvoor ik hier ben in het leven.”
“Jaspers muziek is magisch! Het komt van zo’n pure en diep verbonden plek dat het niet anders kan dan je hart raken. Hij is in staat om speciaal voor jou de mooiste liedjes naar voren te brengen, liedjes die resoneren met de delen in jou die vastgehouden en gevoeld, gesterkt en gezien willen worden. Het liedje dat hij ter plekke voor me maakte raakt me elke keer als ik het hoor en heeft me geholpen om een oude pijn op een prachtige manier te transformeren. Al zijn nummers dragen de magie van de schepping zelf in zich.”
“Jasper weet als geen ander verbinding te maken met de bron en met jou. Hij vertolkt dit in prachtige helende Heartsongs die zich als een warme deken om je heen wikkelen.”

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens in een menselijk lichaam met een persoonlijkheid. Wat we te doen hebben is ons herinneren wie we ten diepste zijn.

Ik begeleid bewuste, bevlogen zielen in dit ontsluieringsproces. Zodat zij op aarde met vertrouwen gaan doen waarvoor ze ooit op zielsniveau getekend hebben. En zodat ze meer van hun unieke kwaliteiten met de wereld delen. In mijn werk laat ik me leiden door mijn Light Tribe. Daarnaast werk ik met de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke zielsblauwdruk.

Anderen over Danielle’s Lichtwerk

“Wat een geweldige bijeenkomst, en wat een sprekende beelden! Jij brengt zachtheid op een krachtige wijze.”
“Ik vond het inspirerend en aanmoedigend, en het heeft me inzichten gegeven die ik al meteen kon toepassen. Dankjewel.”
“Bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Vakwerk, met heel veel enthousiasme gebracht! Veel opgestoken!”
“Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! Heel toegankelijk voor iedereen.”
“Je hebt weer enorm veel gegeven. Echt weer kernopmerkingen en tools die inzicht en energie geven, echt geweldig.”

honey for the soul

Reserveer jouw plek.

Drie online avonden om je ziel te voeden en je licht naar de Aarde te brengen.

19, 20 en 21 december. Van 20:00u tot 21:00u.

Om de toestroom van Licht en Liefde optimaal te ontvangen in de donkerste tijd van het jaar. Met drie avonden in verbinding met Spirit en gelijkgestemden.

Je kunt meedoen aan deze online intensive voor 111 euro. Dat is inclusief de Replays, met opnames van de meditaties, channelings, inspiratie en helende Heartsongs.

Wanneer je voor komende zaterdag 2 december bestelt krijg je er een mega mooie bonus bij: de Intentie Ceremonie, waarbij je vanuit liefde je nieuwe jaar gaat creëren. 

Voor 111 euro

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.