Voor bedrijven

Muzikale co-trainer

Duurzaam resultaat

Voor jou als trainer is het natuurlijk fantastisch als je succes hebt met jouw werk. Dit is waar je het voor doet. Hoe gaaf zou het zijn als het resultaat dat je uit je trainingen haalt, nog dieper en duurzamer wordt. Dat er een frisse wind is die nieuwe mogelijkheden opent.

Je kent het belang van wat er in de onderstroom gebeurt, de kracht van intuïtie en de waarde van een bezield team. Hou je je bezig met het goed helpen functioneren van teams? En weet je dat er meer nodig is dan een cognitieve aanpak? Dan hou je vast ook van een duurzame manier van werken. Waarbij jouw inzet zich goed verankert in het team waarvoor je werkt.

 

 

Jasper in de rol van co-trainer maakt zaken manifest. Hij geeft geluid aan alles wat er is, wat er meeloopt tijdens de bijeenkomst. Door de kern terug te geven van wat hij hoort, maakt hij de onderstroom zichtbaar en voelbaar. En dat helpt het proces enorm, zeker wanneer het vast zit, stroef loopt of wanneer er behoefte is aan nieuwe of positieve energie.

Thijs Vink, Verandermanagement bij Change Kitchen

De onderstroom

Ik geloof dat het niet uitspreken van gevoelens en gedachten een van de belangrijkste oorzaken is van een minder goed functionerend team. Dit blijft als een blok aan je been de boel tegenwerken. Als er gerommel is in dit ongeziene veld, in de onderstroom, dan is er overal gerommel.

Om een probleem op te lossen dien je eerst contact te maken met de wortel van het probleem. Die is te vinden in de gevoelswereld en de gedachtenwereld van de werknemers. Deze wortel dient dan uitgesproken te worden. Met de gevoelens en gedachten die daarbij horen. Als daar open naar geluisterd wordt, zonder het conflict in te gaan en het team is bereid om dit samen op te lossen, kun je ver komen.

Met mijn muziek wil ik het hart raken

zodat mensen weer weten waarvoor ze werken.

Wake up the Gold

Om de wortel te raken en zichtbaar te maken, zet ik mijn muziek in. Muziek raakt het hart, het gevoel, de onderstroom. Daar waar de wortel zich gemanifesteerd heeft. Ik maak een vertaling van waar het in essentie om gaat. In een lied dat de gevoelens en gedachten van de werknemers verwoord (of meerdere liederen). Zo’n lied heeft het effect dat het je in beweging brengt. Het geeft herkenning, gehoord worden, gezien worden. Je voelt weer: hier gaat het om! Dit noem ik: Wake up the Gold.

Muziek heeft een helende werking. Als er iets heftigs is gebeurt en er is nog pijn kan dit een verzachtende werking hebben. Het is een onschuldige en veilige manier om je bloot te geven en te raken waar het echt om gaat.

 

Jasper is in staat om het gevoel in de groep te verwoorden in een lied dat mensen raakt. Hij weet echt betekenis te geven aan het gevoel van de deelnemers en dat open naar voren te brengen op een mooie manier.

Hendriekje van der Meer, Programma manager

Wat ik voor je kan doen

Ik kan met jou meegaan naar je teamtrainingen. Ik ben dan jouw extra ogen, oren en voelsprieten. Van te voren spreken we helder door wat de intentie en wens is van ons werk. En wat je van mij verwacht.

Wat ik observeer, koppel ik kernachtig terug. Muzikaal en verbaal.

\
Het onbenoemde wordt benoemd.
\
De kern wordt verwoord, in klinkende liederen.
\
Het hart wordt geraakt waardoor er doorbraken kunnen ontstaan.
\
Jouw trainingsprogramma heeft nóg meer effect.
\
Er is meer verankering is van jouw inzet.

Wil je het goud van jouw team
naar voren brengen?

Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

06 12504485

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.