de kracht van je hart

Heartsong voor jou

Een Heartsong brengt je in contact met de kracht van je hart. Zodat die als liefde de wereld in kan stralen. Speciaal voor de volgers van Richard de Leth bied ik een Heartsong aan met een Oersterke aanbieding!

Een blijvende herinnering en de effecten van deze sessie is voor mijn gevoel eindeloos en tijdloos. Je woorden, klanken in hartsverbinding zaaien een bloementuin met zeer diverse bloemen en wildkruid in het hart. Zo voelt het voor mij.

Marjanne

de kracht van je hart

Ken jij het, dat je gedachten soms de overhand nemen? Waardoor het lastiger is om in contact te zijn met wat je echt wilt? Met je hart en ziel?

Soms doen oude conditioneringen net alsof er iets mooiers is dan de liefde van jouw hart. Alsof het beter moet, of anders. Terwijl jouw hart en de kracht die daar woont, nou net datgene is wat de wereld nodig heeft. Jouw talent, jouw unieke zijn, jouw harts energie maakt de wereld mooier. Het brengt meer liefde op de Aarde. En dat kunnen we goed gebruiken.

Om te connecten met die kracht in jou. Waardoor het op de voorgrond komt en vrijer kan stralen. Daarvoor zijn Heartsongs.

Zodat je altijd weer even terug kan keren naar wat belangrijk voor je is. En kunt intunen op je eigen hart/ziels energie. Waardoor niet je gedachten, maar je hart de weg bepalen.

Als jij de kracht van je hart wilt voelen. De support van Spirit wilt ervaren. En jouw liefdesenergie de wereld in wilt laten stralen. Dan is deze Oersterke Heartsong aanbieding voor jou!

Ik ben nog steeds erg geïnspireerd en verbaasd over je speciale geschenk, je zeer mooie en diepe stem en dit speciale aanbod aan de wereld!
Het lied, mijn lied, is zooo mooi en ik hoor elke keer weer iets nieuws. Het is als een glinsterende steen, briljant. En het herinnert me er elke keer aan om te vertrouwen en over te geven op mijn pad/aan het universum, op zijn eigen magische manier.

Jasmin Kayadelen

Een Heartsong brengt energie in beweging die dienend is aan het pad van jouw hart.

Zo werkt het

Je ontvangt jouw Heartsong tijdens een online sessie. Daarin stemmen we af op jouw unieke energie. Je vertelt iets over jezelf en over een onderwerp waar je een Heartsong voor zou willen ontvangen. Je ontvangt persoonlijk afgestemde song, die ik voor je opneem.

Het effect

De Heartsong ontstaat vanuit verbinding met de energie van Spirit. Het brengt helende energie naar je toe. Waardoor je makkelijker contact maakt met je eigen harts-energie. Hierdoor kan dat beter stromen.  Je voelt je meer in je kracht en deel van het grotere geheel.

Dit krijg je

Je ontvangt een sessie van 30 minuten. Met een meditatie en een persoonlijke Heartsong. Dit ontstaat vanuit afstemming met jou en de wereld van Spirit. Dit alles wordt opgenomen waardoor je het altijd nog even kan terugluisteren om in te tunen op de positieve vibes.

Jouw Oersterke Heartsong

Bestel ‘m hier.

Deze Heartsong sessie duurt ca. 30 minuten, en kost inclusief opnames normaalgesproken € 69.

Jij ontvangt ‘m met de Oersterke aanbieding voor 55 euro.

(Na betaling krijg je direct toegang tot mijn agenda en dan kan je zelf je afspraak inplannen. Tot gauw! xx)

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.