Selecteer een pagina

Over mij

Jasper Merle

Ik ben Jasper Merle en met muziek wil ik mensen inspireren om hun kracht en schoonheid te leven.

Op zoek naar heling

Ruim 10 jaar geleden begon voor mij een intense weg waarin ik op zoek ben gegaan naar heling. Het ging vaak heel slecht met me, ik was dan overprikkeld en lag dagen lang op bed omdat ik helemaal uitgeteld was.

Zo’n 4 jaar geleden is dit nog veel ernstiger geworden, ik heb letterlijk jarenlang binnen gezeten met gordijnen dicht, een zonnebril op en oordoppen in. Ik kon het leven fysiek niet meer aan.

Weer naar buiten

Op een dag besloot ik weer dingen te gaan plannen. Ik organiseerde een cd presentatie en ik heb zelfs mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. 

Wonderlijkerwijs begon het op een gegeven moment steeds beter met mij te gaan. Dit werd gestimuleerd door de afstemming met een groot veld van licht waar ik me heel vaak mee verbond. En de muziek die daaruit voorkwam.

De grote shift was complete acceptatie van de situatie waar ik in zat. Hiermee kwam ik weer in contact met mijn eigen kracht en schoonheid.

Ik kon weer naar buiten, lekker wandelen, mee doen aan het leven, weer optredens geven en dingen doen die ik heel graag wilde doen.

Muziek en schoonheid

Omdat ik zelf heb gezien hoe belangrijk het is om je eigen kracht te kunnen leven, vind ik het nu gaaf als ik jou met mijn muziek kan inspireren om in contact te komen met die kracht. Daar draait het mij om. En om de schoonheid van jouw wezen, dat dat weer voorop staat. En dat dingen die ons in de weg staan veel minder belangrijk worden.

Fluistering

Ik zie muziek als een middel, een middel om iets te kunnen geven. Een van de mooiste dingen aan muziek maken vind ik het volgen van de woorden en klanken die me worden ingefluisterd. Dat ik eigenlijk alleen maar gehoor hoef te geven aan het grotere veld wat in en om ons allemaal aanwezig is.

Soul Singing Gatherings

Ik geef elke maand een Soul Singing Gathering. Tijdens deze gatherings komen we samen met een groepje mensen om ons te verbinden met de muziek, met onszelf en met elkaar. Het is voor mij een enorm plezier om in het moment muziek te laten ontstaan. En voor jou een lied te maken dat helemaal bij jou aansluit. Kom je een keer langs?

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

You have Successfully Subscribed!