Sarvatraya

Over mij

Ik heet Sarvatraya en met muziek wil ik mensen inspireren om hun kracht en schoonheid te leven.

Op zoek naar heling

Ruim 10 jaar geleden begon voor mij een intense weg waarin ik op zoek ben gegaan naar heling. Het ging vaak heel slecht met me, ik was dan overprikkeld en lag dagen lang op bed omdat ik helemaal uitgeteld was.

Zo’n 4 jaar geleden is dit nog veel ernstiger geworden, ik heb letterlijk jarenlang binnen gezeten met gordijnen dicht, een zonnebril op en oordoppen in. Ik kon het leven fysiek niet meer aan.

Weer naar buiten

Op een dag besloot ik weer dingen te gaan plannen. Ik organiseerde een cd presentatie en ik heb zelfs mijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

Dankzij grote inzet in de heling begon het op een gegeven moment steeds beter met me te gaan. Dit werd gestimuleerd door de afstemming met een groot veld van licht waar ik me heel vaak mee verbond. En de muziek die daaruit voorkwam.

Een aantal grote helers waren: zelfliefde en acceptatie van de situatie. Samen met de wereld van spirit, mijn muziek en grote helpers op mijn pad kon ik beetje bij beetje deze moeilijke situatie overwinnen. In deze blog vertel meer over wat je kan helpen bij zelfheling.

Ik kon op een gegeven moment weer naar buiten, lekker wandelen, mee doen aan het leven, weer optredens geven en dingen doen die ik heel graag wilde doen.

Muziek en schoonheid

Omdat ik zelf heb gezien hoe belangrijk het is om je eigen kracht te kunnen leven, vind ik het nu gaaf als ik jou met mijn muziek kan inspireren om in contact te komen met die kracht. Daar draait het mij om. En om de schoonheid van jouw wezen, dat dat weer voorop staat. En dat dingen die ons in de weg staan veel minder belangrijk worden.

Fluistering

Ik zie muziek als een middel, een middel om iets te kunnen geven. Een van de mooiste dingen aan muziek maken vind ik het volgen van de woorden en klanken die me worden ingefluisterd. Dat ik eigenlijk alleen maar gehoor hoef te geven aan het grotere veld wat in en om ons allemaal aanwezig is.

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer JOUW naam en e-mail hier in

Je komt dan op een pagina waar je je persoonlijke bericht kunt sturen.

De liefdes mantra is onderweg naar jouw liefde!

Ja ik ontvang graag elke maandag een nieuwe mantra

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe mantra van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.