Soul Singing Gatherings

LET’S WAKE UP THE GOLD INSIDE

Jouw lied

Ken je het gevoel dat je weet dat er zoveel moois in je zit maar het je niet lukt om het naar buiten te laten komen? Om je talent te leven. Jezelf te laten zien zoals jij bent. Alsof er iets is wat je tegenhoudt om dit te doen.

Het kan heel frustrerend zijn als je voelt dat er zoveel kracht in je zit maar dat het je niet lukt om te doen wat je graag wilt.

Hoe mooi zou het zijn als je weer weet waar je voor leeft. Je je eigen schoonheid en kracht voelt en deze weer kunt uiten. Muziek is een prachtig middel om je hier mee te verbinden. Het raakt je direct in je hart, in je gevoelswereld. Dat is waar je kracht leeft.

Omdat jij anders bent dan wie dan ook laat ik graag muziek ontstaan die precies bij jou past. Met woorden die zingen over wat er op dit moment in je omgaat. Een lied, afgestemd op jou. Dat jou bekrachtigt en ondersteunt. Waardoor het leven weer gaat stromen. 

Dit is precies wat we bij de Soul Singing Gatherings doen.

Jasper weet op een hele mooi en intuïtieve manier iedere keer weer nummers te creëren waarbij hij precies de juiste snaar weet te raken. Tijdens zijn concerten weet hij exact met de energie van de zaal mee te gaan en in een persoonlijk nummer weet hij heel nauwkeurig relevante en zachte boodschappen mee te geven.

Gerard Hager

Instant creation & powersongs

Tijdens de Soul Singing Gatherings kun je een thema inbrengen dat belangrijk voor je is, iets wat er bij je leeft. Je vertelt er wat over en er ontstaat dan speciaal voor jou muziek, een lied. Ik laat dit ontstaan in het moment. Ik stel me open en dan stroomt het door me heen.

Daarnaast zingen we samen powersongs, prachtige songs en mantra’s die je bekrachtigen om je mooiste leven te leven.

Doordat de muziek in het moment ontstaat en we ons met elkaar verbinden kan deze middag je helpen om gebieden die belangrijk voor je zijn weer in beweging te brengen.

Ik wil je graag meenemen en met elkaar een mooie muzikale reis maken. Thuiskomen bij onszelf.

\

Samen

We komen samen met een groep mensen. Hierdoor ervaar je de kracht van verbinding. Je ervaart eenheid en heelheid. 

\

Energie

We zingen wat je bekrachtigt, je energie geeft, wat je weer verbindt met je eigen kern.

\

Je staat er niet alleen voor

Doordat we deze resi samen maken, ervaar je weer dat je er niet alleen voorstaat.

\

Vertrouwen

Doordat je tijdens meditaties diep in jezelf rust kunnen er gevoelens van vertrouwen en liefde ontstaan waardoor je weer weet dat je ervoor kunt gaan.

\

Je gedragen voelen

Je voelt je gedragen door het geheel.

\

In je hart geraakt worden

De muziek komt uit het hart en raakt je hart.

\

Intiem

We zijn met een kleine groep, waardoor de intimiteit gewaarborgd is. Max. 18 deelnemers.

Omhuld

De Soul Singing Gatherings worden gegeven op een prachtige plek in de Hilversumse bossen, De Hoorneboeg.  Je bent hier verbonden en omhuld door de natuur. Waardoor ook de natuurlijke kracht in jezelf wordt aangesproken.

We zijn samen met gelijkgestemden dus je voelt je al gauw op je gemak. Het maakt niet uit of je wel of niet kan zingen. We komen samen in het veld van verbinding, waar respect voorop staat.

Jasper’s muzikale rituelen zijn echt transformerend. Hij opende licht en begrip in mijn hart en liet me zien welke schoonheid er al op me wacht. Vooral de boodschap herinnert me aan wat belangrijk is en bekrachtigt steeds opnieuw.

Julie Vérité

Zo ziet een Soul Singing Gathering er uit

 

\

Een middag vol zang, bekrachtiging, inspiratie & transformatie

Van 14 tot 17 uur.

\

Natuur

We zitten midden in de natuur. Er is ook een pauze waarbij je lekker naar buiten kan.

\

Persoonlijk lied

Je kunt een thema inbrengen met iets wat op dit moment belangrijk voor je is. Ik maak dan een lied voor jou.

\

Samenzang

We zingen powersongs, dat zijn mantra’s die jou bekrachtigen om je mooiste leven te leven.

\

Kracht van de groep

We maken gebruik van de kracht van de groep. Samen zijn we meer dan alleen.

Wees welkom op de volgende Soul Gathering

De afgelopen tijd heb ik veel met mensen in mijn omgeving gesproken over deze gatherings. Ik heb verteld wat ik ging doen en hoeveel zin ik erin heb. Natuurlijk kwam ook de prijs ter sprake. Wat is nou een mooi bedrag voor zo’n gathering?

Een middag met familieopstellingen kost al gauw € 90,- en voor een seminar over heling en bewustwording betaal je voor een dagdeel makkelijk € 100,- Tijdens de gesprekken kwamen we uit op een bedrag van € 85,-. Dat klopt op zich, bij het rijke aanbod. Maar ik wil graag dat het toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Dus mijn aanbieding voor jou voor deze gathering is een investering van 55 euro.

Volgende Soul Singing Gathering

Datum van de volgende gathering is snel bekend. 

Reserveer je plek

Er zijn maximaal 18 plekken. Bij inschrijving is jouw plek gegarandeerd en krijg je alle informatie die je nodig hebt per e-mail. 

Fenomenaal hoe Jasper puur op intuïtie de juiste woorden en klanken weet te creëren. Ik was met mijn moeder en (schoon) zussen, wij zijn allen geraakt ook door de intieme en persoonlijke sfeer die ontstond met elkaar waarin alles er mocht zijn. De boodschap die doorklinkt in Jaspers muziek is voor mij heel helend, helpend en voedend 

Suzanne van Vlaanderen

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

You have Successfully Subscribed!