spelend helen

Online Healing Ceremonie

Drie online avonden om op lichte wijze heling te brengen en vrij te komen van oude en belemmerende overtuigingen.

22, 23 en 24 augustus

Hoe zou het zijn als je ‘oude energetische rommel’ op een lichte manier opruimt, zodat er ruimte ontstaat voor je unieke Zielslicht?

Wist je dat de tijd voorbij is waarin heling gelijk staat aan hard werken? Aan je best doen, ploeteren en ergens anders willen komen dan waar je bent? We hoeven niet meer eindeloos in onze oude pijn te wroeten om het los te laten. Deze manier van helen hoort bij de vorige eeuw en ligt achter ons (hoera!).

In de huidige tijd groeit ons vermogen om in verbinding te staan met het Licht. En van daaruit op een lichte en zelfs speelse manier los te komen van belemmerende overtuigingen, pijnlijke herinneringen en niet-helpende gedachten. Het hoeft niet meer zwaar. Niet dat we pijn ontkennen, of er overheen stappen. Maar doordat we onszelf ankeren in de kracht die we zijn. Een stralend lichtwezen.

Alleen is dit weten niet voldoende om de nieuwe manier van heling te activeren. We hebben een stap te maken, in onszelf, in onze kracht. Om te weten, geloven en vertrouwen dat in ons het stralende vermogen ligt om heling te brengen in verbinding met Spirit.

Spelend Helen

Tijdens de Healing Ceremonie brengen wij je in contact met de nieuwe manier van heling. Ondertussen ruimen we met elkaar oude thema’s op, voor onszelf en voor het collectief.

Want dat is zo gaaf van samen helingswerk doen. Met onze aanwezigheid en aandacht vormen we een groepsveld waardoor het makkelijker is om oude ballast los te laten. We bundelen onze energetische krachten so to speak.

Tijdens de Healing Ceremonie hebben we plek voor maximaal 55 deelnemers. Dus als jouw hart zojuist een sprongetje maakte toen je deze woorden las, reserveer dan gelijk je plek via deze link.

Danielle Hermeler
Jasper Merle

Wat ga je beleven bij de online Healing Ceremonie?

Heling is Licht

Een andere kijk op heling met het vertrouwen dat heling licht mag zijn.

Bevrijding

Bevrijding van collectieve en persoonlijke thema’s waar we allemaal nog last van hebben.

Plezier

Plezier terwijl je gelijktijdig ‘oude rommel’ loslaat (zonder per se te weten wat die rommel nu precies was).

Praktische tips

Praktische aanwijzingen die je direct kunt toepassen om lucht in oude pijnstukken te blazen.

Verbinding

Heling is leuker als je het samen kan doen. Tijdens deze Healing Ceremonie kom je in verbinding met gelijkgestemden.

Spirit

Je verbindt je met de kracht van Spirit. Je Gidsen, Engelen en helende lichtwezens zijn met je en je connectie daarmee wordt versterkt.

Ben je klaar voor een flink portie inspiratie?

Wil jij heling vanuit de wereld van Licht? Wil je je verbinden met je diepere zelf en je grootste licht laten schijnen? Met Heartsongs voor persoonlijke thema’s. Meditaties en channelings. En vooral: heling vanuit Licht.

Als je voelt dat dit voor jou, is lees dan hier wat jouw investering is aan deze ceremonie.

Jouw aandacht

Allereerst vraagt deelname aan de Healing Ceremonie om jouw aandacht. Helen doe je met aandacht (en wat we daar precies mee bedoelen, hoor je tijdens de Helingsceremonie). Dus een deel van je investering is jouw aandacht die je dan logischerwijs niet aan iets anders kunt schenken.

Je investering

3 avonden Healing Ceremonie inclusief replays van 36 uur. Voor 111 euro.

Praktisch

Di 22, wo 23 en do 24 augustus

De Healing Ceremonie vindt op 3 achtereenvolgende avonden plaats

Van 20.00 tot 21.00 uur

Met max. 10 minuten uitloop

Online via Zoom

We creëren met elkaar een krachtig energieveld, jouw live aanwezigheid draagt daar aan bij! Mocht je een avond niet kunnen, maakt dat niet uit. Je ontvangt een replay.

Terug kijken

Na afloop van elke avond krijg je een opname; elke opname is 36 uur beschikbaar.

Reserveer je plek

We hebben plek voor maximaal 55 mensen, dus als je erbij wilt zijn, reserveer dan gelijk je plek.

Inschrijven

Je kunt meedoen aan deze Healing Ceremonie voor 111 euro.

Wie is Jasper Merle?

Jasper is een muzikale lichtwerker. Met klank als helend instrument werkt hij in verbinding met de wereld van Licht, voor mensen die hun hart willen laten stralen voor een wereld van liefde.

“Ik hou van de essentie. Waar gaat het je om in je leven? Wat vind je heel erg fijn en waar loop je tegen aan? In jou woont een kracht die jouw obstakels kan overwinnen. In mijn werk breng ik je daarmee in contact. Zodat je jezelf kan bevrijden om je eigen echte weg te gaan: de weg van je Hart.

Ik weet dat we last kunnen hebben van oude trauma’s en imprints. En het is mijn wens dat zoveel mogelijk lichtwerkers (dat ben jij) zichzelf bevrijden om hun licht te laten stralen. Zodat we er hier op Aarde een mooiere plek van maken, waar iedereen in verbinding is met zichzelf, de bron, de liefde waar we allemaal vandaan komen.

Om hier te komen werk ik samen met Spirit. Daar komt de inspiratie vandaan: een breed en diep veld waar we allen mee in verbinding staan en ons bevrijdt van het kleine en laat zien we werkelijk zijn: een prachtig Lichtwezen.”

Anderen over Jasper’s Lichtwerk

“Fenomenaal hoe Jasper puur op intuïtie de juiste woorden en klanken weet te creëren. Ik was met mijn moeder en (schoon) zussen, wij zijn allen geraakt ook door de intieme en persoonlijke sfeer die ontstond met elkaar waarin alles er mocht zijn. De boodschap die doorklinkt in Jasper’s muziek is voor mij heel helend, helpend en voedend en hebben, zeker in het begin, gewerkt als een prachtige mantra!”
“Keer op keer weet Jasper met zijn muziek precies DAT wat bij mij resoneert te spelen. Door even samen contact te hebben kan hij een melodie en tekst spelen waardoor ik weer thuis ben. Het luisteren van Jaspers zijn muziek helpt mij helder te zien waarvoor ik hier ben in het leven.”
“Jaspers muziek is magisch! Het komt van zo’n pure en diep verbonden plek dat het niet anders kan dan je hart raken. Hij is in staat om speciaal voor jou de mooiste liedjes naar voren te brengen, liedjes die resoneren met de delen in jou die vastgehouden en gevoeld, gesterkt en gezien willen worden. Het liedje dat hij ter plekke voor me maakte raakt me elke keer als ik het hoor en heeft me geholpen om een oude pijn op een prachtige manier te transformeren. Al zijn nummers dragen de magie van de schepping zelf in zich.”
“Jasper weet als geen ander verbinding te maken met de bron en met jou. Hij vertolkt dit in prachtige helende Heartsongs die zich als een warme deken om je heen wikkelen.”

Wie is Danielle?

Ik voel een enorme drive om spiritualiteit toegankelijk en concreet te maken voor steeds meer mensen. In mijn optiek doen we daar vaak namelijk veel te ingewikkeld over. We zijn allemaal Goddelijke Lichtwezens in een menselijk lichaam met een persoonlijkheid. Wat we te doen hebben is ons herinneren wie we ten diepste zijn.

Ik begeleid bewuste, bevlogen zielen in dit ontsluieringsproces. Zodat zij op aarde met vertrouwen gaan doen waarvoor ze ooit op zielsniveau getekend hebben. En zodat ze meer van hun unieke kwaliteiten met de wereld delen. In mijn werk laat ik me leiden door mijn Light Tribe. Daarnaast werk ik met de Akasha Kronieken en een eeuwenoud esoterisch systeem dat inzicht geeft in je unieke zielsblauwdruk.

Anderen over Danielle’s Lichtwerk

“Wat een geweldige bijeenkomst, en wat een sprekende beelden! Jij brengt zachtheid op een krachtige wijze.”
“Ik vond het inspirerend en aanmoedigend, en het heeft me inzichten gegeven die ik al meteen kon toepassen. Dankjewel.”
“Bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Vakwerk, met heel veel enthousiasme gebracht! Veel opgestoken!”
“Wat ik mooi vind in alles wat ik van je hoor, is dat jij het spirituele, het leven vanuit hart & ziel op een heel krachtige, aardse wijze overbrengt! Heel toegankelijk voor iedereen.”
“Je hebt weer enorm veel gegeven. Echt weer kernopmerkingen en tools die inzicht en energie geven, echt geweldig.”

spelend helen

Reserveer jouw plek.

Drie online avonden om op lichte wijze heling te brengen en vrij te komen van oude en belemmerende overtuigingen.

22, 23 en 24 augustus. Van 20:00u tot 21:00u.

Om te leven vanuit je Ziel. Je Licht te laten stralen. Met drie avonden in verbinding met Spirit.
Je kunt meedoen aan deze online Healing Ceremonie voor € 111. Dat is inclusief de Replays, met opnames van de meditaties, channelings, inspiratie en afgestemde Heartsongs.

Voor 111 euro

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.