Concerten

Wake up the Gold

De kracht van muziek

Ken je het gevoel dat je weet dat er een schatkist in je zit maar het je niet helemaal lukt om het naar buiten te laten komen? Jezelf te laten zien zoals jij bent. Jouw echte eigen leven leven. Alsof er iets is wat je tegenhoudt om dit te doen.

Hoe mooi zou het zijn om dit te doorbreken. Muziek is een krachtig middel hiervoor. Zéker als je catchy & groovy mantra songs zingt. En als je dan nog een persoonlijk lied krijgt, dan toveren we het goud naar voren! 

Omdat jij anders bent dan wie dan ook laat ik graag muziek ontstaan die precies bij jou past. Met woorden die zingen over wat er op dit moment in je omgaat. Een lied, afgestemd op jou. Dat jou bekrachtigt en ondersteunt. Waardoor het leven weer gaat stromen. 

Dit is precies wat we bij de Wake up the Gold concerten doen.

Jasper weet op een hele mooi en intuïtieve manier iedere keer weer nummers te creëren waarbij hij precies de juiste snaar weet te raken. Tijdens zijn concerten weet hij exact met de energie van de zaal mee te gaan en in een persoonlijk nummer weet hij heel nauwkeurig relevante en zachte boodschappen mee te geven.

Gerard Hager

Instant creation & powersongs

Tijdens de concerten kun je een thema inbrengen dat belangrijk voor je is, iets wat er bij je leeft. Je vertelt er wat over en er ontstaat dan speciaal voor jou muziek, een lied. Ik laat dit ontstaan in het moment. Ik stel me open en dan stroomt het door me heen.

Daarnaast zingen we samen powersongs, prachtige songs en mantra’s die je bekrachtigen om je mooiste leven te leven.

 

Maak een muzikale reis naar jezelf. 
Om van daaruit je goudste leven te leven.

Omhuld

De concerten worden gegeven op een prachtige plek in de Hilversumse bossen, De Hoorneboeg.  Je bent hier verbonden en omhuld door de natuur. Waardoor ook de natuurlijke kracht in jezelf wordt aangesproken.

We zijn samen met gelijkgestemden dus je voelt je al gauw op je gemak. Het maakt niet uit of je wel of niet kan zingen. We komen samen in het veld van verbinding, waar respect voorop staat.

Jasper’s muzikale rituelen zijn echt transformerend. Hij opende licht en begrip in mijn hart en liet me zien welke schoonheid er al op me wacht. Vooral de boodschap herinnert me aan wat belangrijk is en bekrachtigt steeds opnieuw.

Julie Vérité

\

Een middag vol muziek, bekrachtiging, inspiratie & transformatie

Van 14 tot 17 uur.

\

Natuur

We zitten midden in de natuur. Er is ook een pauze waarbij je lekker naar buiten kan.

\

Persoonlijk lied

Je kunt een thema inbrengen met iets wat op dit moment belangrijk voor je is. Ik maak dan een lied voor jou.

\

Samen zingen

We zingen powersongs, dat zijn mantra’s die jou bekrachtigen om je mooiste leven te leven.

\

Kracht van de groep

We maken gebruik van de kracht van de groep. Samen zijn we meer dan alleen.

Wees welkom op het volgende concert

15 maart | Thema: Leef je goudste leven

Dit concert kan je inspireren om je aller goudste leven te leven. Zet je intentie: Wat wil je heel graag? En laat het concert voor je werken.

Reserveer je plek

Ik wil je deze middag graag aanbieden voor 37 euro. Als je met z’n tweeën komt krijg je 10% korting. Met onderstaande knoppen kun je je kaartje(s) kopen. Je komt dan op de gastenlijst te staan en je krijgt alle informatie die je nodig hebt per mail.

Fenomenaal hoe Jasper puur op intuïtie de juiste woorden en klanken weet te creëren. Ik was met mijn moeder en (schoon) zussen, wij zijn allen geraakt ook door de intieme en persoonlijke sfeer die ontstond met elkaar waarin alles er mocht zijn. De boodschap die doorklinkt in Jaspers muziek is voor mij heel helend, helpend en voedend 

Suzanne van Vlaanderen

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!