Wat zijn Heart Songs?

Een Heart Song ontstaat helemaal in het moment. De eerste keer dat dit gebeurde was 13 jaar geleden en sindsdien stroomden er al duizenden heartsongs door me heen. Lees hieronder meer over wat zo’n song is en wat het voor je kan betekenen.

de eerste keer

Tijdens een workshop van een vriend zou ik mijn liedjes komen spelen. Ik werkte als Singer-Songwriter en schreef liedjes over liefde en ontwaken. Terwijl een van de deelnemers haar verhaal vertelde, voelde ik van boven mijn kruin een pakket energie naar me toe komen. Het was een song, die speciaal voor haar naar mij toe kwam. Ik vroeg haar: “Zal ik het voor je spelen?” Ze zei ja en ik speelde het.

De woorden en muziek stroomden door me heen. Toen ik klaar was rolde er een traan over haar gezicht. “Deze song is helemaal voor mij!” Zei ze. En dat was zo. Ik wist niet waar het vandaan was gekomen, maar deze song, die ik nooit eerder had gezongen, was speciaal voor haar.

Later gebeurde dit nog eens, tijdens een concert. Ik zou mijn liedjes in een kerkje komen spelen bij medium Bonnie Bessem. Plotseling voelde ik een groot licht achter me ontstaan en dat wilde door mij heen komen…. Ik vroeg aan het publiek of dit oké was en de ene na de andere song stroomde door me heen. De hele avond werd gevuld met songs, die ter plekke geïnspireerd doorkwamen, voor de mensen die thema’s inbrachten. Het werd een helende en verbindende avond.

 

 

niet meer anders

Hierna bleef dit doorgaan. Ik wilde ook niet meer anders! Het is zo fijn om muziek te laten staan in resonantie met het veld dat er op dat moment is.

In de jaren daarna ben ik door een diepe transformatie gegaan. Ik heb diep moeten gaan om helende vermogens die sluimerend aanwezig waren in me weer wakker te maken.

De wereld van spirit opende zich. Helende wezens, zoals engelen, lichtmeesters en andere spirits stonden aan m’n zeide om deze helende reis te gaan. Mijn muziek verbond zich steeds meer met die helende energie. Klank werd steeds meer een middel om te verbinden met die eindeloos liefdevolle wereld van licht.

Dus de Heartsongs kregen ook steeds meer een helende kwaliteit. Eerst voor mijn eigen helingsproces en later voor de mensen die bij me kwamen.

Alles is in essentie energie en dat kan je in beweging brengen met klank. Zéker als je dit bewust doet met lichtvelden, die dienend zijn aan heling en liefde.

En dit is mijn grootste plezier. Om voor jou een song te laten ontstaan die dienend is aan het vrijuit bewandelen van jouw levenspad.

Book a Heartsong for yourself

If you'd like to receive a Heartsong for yourself, please send me an email. We can make an appointment for an online Zoom session!

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.