Mantra’s & heart songs

Voor jou gemaakt

Een lied om optimaal jouw persoonlijke en unieke kracht te leven.

Jij bent een prachtig en krachtig mens. Met bijzondere vermogens en talenten. Soms lukt het niet helemaal om dit te herkennen, te leven en te eren. Je weet dat er meer in je zit dan dat er uit komt.

Een persoonlijke mantra of heart song kan je helpen om jouw prachtige kracht optimaal te leven. Dit komt doordat het helemaal op jou is afgestemd. De woorden en klanken hebben als functie om het goud in jou wakker te maken. Om jou te laten voelen: Ja! dit ben ik en zo wil ik leven.

De melodie en de woorden ontstaan speciaal voor jou.
Een unieke song, met woorden en muziek die speciaal voor jou ontstaan.

Een persoonlijke

Mantra

Een mantra is een muzikale pil. Je kan het tot je nemen om je te helpen iets belangrijks in je leven te transformeren. De mantra is als een affirmatie met een tekst die zichzelf herhaalt. Zo kan het steeds dieper in je vallen en jou helpen om je beste leven te leven.

 Luister hieronder naar een fragment van een mantra die ik voor Marianne maakte

Een persoonlijke

Heart Song

Een heart song is een helend veld dat jij kunt inzetten om jezelf een mooi geschenk te geven. Een compleet lied waarin elk woord voor jou bestemd is. Wanneer je behoefte hebt aan een portie liefde en energie, zet je jouw lijflied aan en zing je lekker mee.

Luister hieronder naar een fragment van een heart song die ik voor Byron Katie maakte

Als ik Jasper zijn stem hoor word ik meteen week;) Zijn liedjes zijn zo prachtig en komen zo binnen, ze brengen licht & liefde, ongeacht hoe je je voelt. Ze troosten en verblijden namelijk tegelijkertijd, hoe bijzonder is dàt!! Het is het mooiste cadeau dat ik mezelf (en anderen) heb gegeven. Dankbaar!

Germaine Duynstee

Zo werkt het

I

Je kiest je versie

Mantra of Heart Song

I

We maken contact

Na inschrijving krijg je direct toegang tot mijn agenda. Hierin kun je je telefonische afspraak met me inplannen.

Tijdens ons gesprek maken we verbinding met wat op dit moment voor jou belangrijk is. Vanuit die verbinding onstaat jou mantra op heart song. Ik laat me daarbij inspireren door helende energie velden van licht. De woorden en klanken komen hieruit op.

I

Jouw unieke song

Zodra het lied klaar is neem ik een schets voor je op met m’n smartphone. Deze stuur ik naar je toe zodat je er feedback op kunt geven. Als je er helemaal blij mee bent duik ik de studio in en neem ik het voor je op.

I

Laat de song je bekrachtigen

Je ontvang het lied digitaal zodat je hem overal kunt afspelen waar je wilt. Je kunt nu de song voor je laten werken door hem regelmatig te luisteren. Hiermee maak je elke keer contact met het helende veld dat jou bekrachtigt, inspireert en ondersteunt.

Een lied van Jasper is niet alleen een mooi en persoonlijk geschenk (voor jezelf of een ander). De melodie, de klanken, het ritme, de woorden … het geheel … dat geeft je ook nog eens precies dat wat je nodig hebt. Mijn lied raakte mij diep en raakt me nog steeds als ik het opnieuw beluister. Dank Jasper voor het moois dat je in de wereld zet.

Max Blaauwbroek

Voor jezelf of als cadeau

Je persoonlijke

Mantra

Is het tijd voor een nieuwe impuls in je leven? Wil je nu echt iets belangrijks transformeren? Een persoonlijke mantra bekrachtigd, ondersteunt en inspireert je je top leven te leven.

Nu met quarantaine korting
Van € 349,- voor 249 euro

Je persoonlijke

Heart Song

Wil je een belangrijk moment in je leven bekrachtigen, ondersteunen of vieren? Een persoonlijke heart song om hier op bijzondere wijze bij stil te staan.

Nu met quarantaine korting
Van € 649,- voor 499 euro

Een enorm mooi cadeau om van Jasper een lied te mogen ontvangen. Voor mij is Japer een ware kunstenaar die zich precies weet af te stemmen op dat wat is en daaruit komen de mooiste creaties voort. Jasper schreef 20 maanden na ons trouwen zo’n bijzonder lied, het raakt ons en het herinnert ons eraan wie we zijn. Dank je wel Japser dat jij voor ons met jouw gaven zo’n mooi lied voor ons hebt gemaakt.

Marianne Reinders Folmer

Jasper heeft het voor mekaar gekregen om me ten diepste in vervoering te brengen met het lied dat hij voor me heeft gemaakt: Song voor Suresh. Het is zo bijzonder om dit lied iedere keer weer te mogen horen.
Jasper je bent een kunstenaar, ontzetten veel dank!

Suresh

Wow Jasper!! Ben nog steeds zo dankbaar voor het lied dat je voor me gemaakt hebt.. zo mooi en recht uit het hart! Door je afstemming precies wetend wat bij me past en ik nodig heb!! Zo geraakt bij het horen van wat er aan muziek bij je opkwam, heel wat tranen gelaten van diepe verwondering… Zo licht en mooi is het om samen met jou hiertoe te komen. Dank dank dank!

Julie Vérité

More on Spotify & Social media

Privacy verklaring
Jasper Merle | Kvk nr. 09222261
Website door Webbouwen aan de keukentafel

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.