Hier een stukje tekst dat misschien behulpzaam kan zijn als je iets wilt helen in je leven. In dit geval vooral over heling op lichamelijk vlak, maar de andere gebieden worden ook aangesproken.

Je lichaam is een nogal ingenieus bouwwerk, waar alles met elkaar samenwerkt om je zo gezond mogelijk te houden. Het lichaam heeft z’n eigen intelligentie en weet vaak hoe naar genezing toe te bewegen. Soms lukt dat niet. Er kan dan een stoorzender zijn die het zelf genezende vermogen in de weg zit.

Stel dat je last hebt van terugkerende vermoeidheid en het is niet duidelijk waar de klachten vandaan komen. Misschien heb je een diagnose en ben je geïnteresseerd of er een achterliggende oorzaak kan zijn.

Er kunnen op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, omgeving/voeding) stoorzenders zitten die je systeem in de war kunnen gooien.
Hieronder beschrijf ik ze en ook manieren om daar heling in te brengen.

🌟 Fysiek

Bij terugkerende lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, kan het zo zijn dat er een fysieke stoorzender is die niet in het ziekenhuis wordt ontdekt. Dit kan een bacterie of virus zijn, die je lichaam vermoeit. Er zijn in het reguliere circuit nog weinig middelen om dit op te sporen en te helpen genezen.

Op alternatief gebied zijn er wel mogelijkheden. Bijvoorbeeld met hulp van wetten van frequentie. In essentie is alles energie. Dus ook een ziektekiem. Elke ziektekiem veld heeft een hele eigen frequentie. Dit is een energieveld en die kun je waarnemen in het subtiele veld van je aura. Je kan zo’n veld laten uitdoven met een specifieke frequentie. Deze frequentie heeft een kwaliteit die tegenovergesteld is van de boosdoener. Zo kan je een bacterieveld met een donkere en overheersende kracht laten uitdoven met een energieveld van universele liefde en licht. Dit kan met bijvoorbeeld bloesem remedies en ook met klank. Het lost dan op.

Op deze manier kun je je lichaam bevrijden van stoorzenders waardoor je weer ruimte krijgt om te herstellen.

Vaak haken dit soort ziektekiem velden zoals bijvoorbeeld de ziekte van Lyme aan op energetische ballast die je met je meedraagt. Onverwerkte emoties, pakketten van energie die nog heling willen.

Daarom ook de volgende gebieden.

🌟 Emotioneel

Als er een sterke en onverwerkte emotie is kan dit voor flinke klachten zorgen. Een boosheid die niet geuit is kan op je systeem gaan drukken en op den duur schade aanrichten. Zo ook met een angst die spanning kan geven en de boel op slot kan zetten. Liefde is hier het grote medicijn. Contact maken met wat er is. Je uiten, zodat je het niet meer meedraagt maar het een geïntegreerde energie is geworden. Hou van jezelf… Verbind je met mensen waar je je veilig voelt, ga in helende cirkels zitten. Spreek. Emoties willen gevoeld en geuit worden, ze willen bewegen en bestaan. Ze zijn vast gaan zitten omdat het op dat moment niet veilig voelde om ze er te laten zijn. Maar nu kun je ze weer ontmoeten. Met een liefhebbend hart naar jezelf toe. Met universele liefde, die al-omarmend is. En herinner je dat jij er helemaal mag zijn precies zoals je bent.

Door onverwerkte emoties te integreren gaat de levensenergie weer stromen. Een belangrijke genezende sleutel dus 😍

🌟 Mentaal

Oh wat kunnen gedachten toch bepalend zijn. Sommige zitten duidelijk op de voorgrond, andere stiekem op de achtergrond. Er kunnen gedachtevormen rondwaren die zeggen dat jij het niet waard bent. Ze kunnen je ongelukkig en zelfs ziek praten. Soms komen gedachtevormen vanuit de omgeving in je mentale veld terecht en gaan ze daar hun leven leiden. En bepalen, want ze kleuren alles in. Gedachten hebben een scheppende kracht dus het is een goed idee om vrienden te worden met je hoofd. Met wat daar allemaal rondspookt. Luister er naar. Ze zitten er niet voor niks. Het is vaak ook een roep om je aandacht. En je zult weten dat als je er tegen vecht ze sterker worden. Mogen ze er zijn? Kun je horen wat ze willen en bedoelen? Vaak is dit genoeg voor een negatieve gedachte om te verzachten. Geef dit de tijd en ruimte die nodig is… Maak vrienden met je gedachten en dan kun je ze inzetten als pure scheppende kracht, voor jouw welzijn.

Laat gedachten voor je werken in plaats van tegen je en dan heb je er een krachtige sleutel voor heling bij 🙏🏻😍

🌟 Energetisch

In het subtiele veld van je wezen zit alle informatie opgeslagen van je verleden, heden en ook toekomst. Op dit level kunnen ook verstorende energieën zitten. Bijvoorbeeld een stuk energie uit een eerder leven dat nog wil integreren. Of een overleden opa die met een pijnstuk bij je blijft hangen. En vaak hebben die dingen met elkaar te maken. Als er onverwerkte energie is in een eerder leven zal die in je huidige leven tot voltooing willen komen. Het wil weer terug naar heelheid. Dus het zoekt omstandigheden die je daarbij kunnen helpen. Een boze opa in je aura vraagt misschien om vergeving. Of juist je grenzen aangeven. Wat vertelt de situatie je? Wat vraagt het je? Wat heb je nu het meest nodig? Daar kan een antwoord voor je liggen.

Een ander aspect van je energetische huishouding is je eigen veld vitaal houden. Dan vallen oneigenlijke energieën ook makkelijker van je af. Hou je huis schoon. Verbind je met helende energie. Natuur, liefde, muziek, dingen waar je een glimlach van krijgt.

Omdat energie de basis is van alle dingen heb je met dit leven een hele mooie sleutel tot genezing en heling in handen 🙏🏻🤩

🌟 Omgeving / voeding

Je kunt je leven mooier toveren met mensen die je ogen doen fonkelen. Met gesprekken die je ziel voeden. En met ontmoetingen die het beste in je naar boven halen. Geuren die je hart doen openbloeien en de Aardse kracht die je vertelt dat je gedragen bent. Dat is voeding voor je hart en ziel. En oh wat kun je je cellen hier blij mee maken en ze nieuwe imprints geven. Imprints van gezondheid, harmonie en welzijn.
En verder natuurlijk met alles wat je eet en drinkt. Stel dat er inderdaad een bacterie of virus is: die vinden suikers lekker, daar worden ze sterker van. En misschien zijn er andere voedingsmiddelen waarvan je voelt dat je er minder vitaal van wordt. Het is gek dat we het normaal vinden wat er allemaal in de supermarkten ligt. Tuurlijk lekker af en toe, maar als basis voeding zijn we wel een stukje afgevaren van wat werkelijk gezond is voor een lichaam en geest. Veel klachten kunnen verminderen en verdwijnen door juiste voeding. Minder suikers, minder hoge koolhydraten en koffie e.d. Geeft rust aan het systeem.

Laat de kracht van Spirit door je heen stromen en je eindeloos voeden met helende liefde. 🙏🏻❤️

Ik hoop dat je iets hebt aan dit stuk tekst, voor een leven vol heelheid en liefde! 

Book a Heartsong for yourself

If you'd like to receive a Heartsong for yourself, please send me an email. We can make an appointment for an online Zoom session!

Als dit ondersteunend voor je was, deel het dan met je vrienden!

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.