Er kwamen de laatste tijd veel vragen over hoe ik uit de periode kwam waar ik fysiek uitgeschakeld was. In het kort gezegd was ik 5 jaar fysiek uitgeschakeld, waarin ik binnen zat en vrijwel niks kon. Hieronder deel ik wat ik heb gevonden dat kan helpen bij heling en transformatie. Dit is wat ik nu ook toepas met de ✨ klank / muziek helende sessies met groepen en individuen.

De essentie van het helende pad zou ik omschrijven als: Terugkomen bij Liefde. 🤩

Omdat we als mens al een tijdje doen alsof we los staan van de liefdesbron, doen we soms dingen die onszelf en de ander schaden. Soms op zo’n manier dat dat niet te verwerken valt en het blijft rondzingen in je systeem. Vaak eerst een tijd in het onbewuste veld, onder de oppervlakte. Totdat het zich op een gegeven moment als een storend element aan je laat zien. Fysiek, geestelijk, emotioneel… etc.

Het werk is om de onopgeloste zaken weer te helpen terug te komen bij wie je werkelijk bent. Liefde.

Maar ja, hoe dan. Soms ben je al jaren bezig en heb je al van alles ingezet en toch klaart de lucht nog niet op.
Voor mij was dat zeker zo. Het duurde jaren en er zat geen positieve beweging in. Althans, niet zichtbaar. Toch voelde ik dat ik op de goede weg was. Ik wist dat alles wat ik deed bijdroeg aan de heling. En dat er een moment zou komen dat er een doorbraak zou komen. Het vroeg giga veel geduld en steeds maar weer doorgaan…..

Ik heb gekeken naar wat er allemaal was dat me hielp om weer tot heling te komen. Zodat jij er misschien ook iets aan zult hebben.
Er zijn een aantal basisvoorwaarden.

❤️ Eerst is er de situatie zoals die is. En als het iets is dat je niet prettig vind zal je er waarschijnlijk vanaf willen. Lijkt me logisch. Toch is de uitdaging en de uitnodiging om er niet tegen te vechten. Het te omarmen. Dat is liefde en dat is de basis van de heling.

❤️ Van daaruit kun je je intentie zetten. Je bent dan open. En je voelt dat je heel graag wilt genezen, of helen, of meer in verbinding wilt zijn, of wat het ook is voor je. Dit is je intentie. Je richting. Hier kan je telkens bij terugkomen: Ja, dit is wat ik wil. Dit kun je ook doen in verbinding met de wereld van Licht. Met de Bron. Je hoger zelf. Als een intentie gebed.

❤️ Verder wil je dat de basis op orde is. Dus je voelt je veilig waar je woont en met wie je woont. Je voelt je thuis en welkom bij vrienden / geliefde. Dit is je basis, je aarding. Laat dit een veilige plek zijn voor je….

Dan ga je het helende pad op. 🎉🙏🏼😍
Grote vrienden op je pad zijn:

🌟 Vertrouwen, dat je het juiste pad loopt
🌟 Support, voor upliftment, voor heling, voor troost
🌟 Expressie / communicatie, om te uiten wat er in je leeft, het in communicatie te brengen, zodat het stroomt
🌟 Guidance, van binnen en van buiten, je innerlijke stem, hoger zelf, intuïtie, vrienden, boeken, dat wat je inspireert
🌟 Acceptatie, geeft rust en verzachting
🌟 Kunst uiting, vind jouw vorm om uiting te geven aan wat je voelt
🌟 Overgave, hiermee leg je jezelf neer in de grote stroom van onvoorwaardelijke liefde.

En dan… Wat gaat je helpen om heling te vinden? 😍

Zelf heb ik alle aandacht gericht op het uitzoeken van de innerlijke oorzaak. Ik deed dit met ✨ meditatie, ✨ helende energie en ✨ klank. Dus in verbinding met de wereld van Licht heling brengen aan de subtielere lagen van mijn wezen. Hierdoor kon dit beetje bij beetje oplossen en z’n weg terugvinden naar liefde en de oorspronkelijke heelheid. Daardoor kon mijn systeem herstellen.

Als je bovenstaande ingrediënten op orde hebt, kun je grote helende stappen maken.
Om die heling te brengen, zou ik altijd met de volgende krachtige pijlers werken.

❤️ Verbinding (community) – Je hoeft het niet alleen te doen. Het is mega helend om je in een groep te begeven, die ook op pad is om weer meer heel te zijn. Hier kan op veilige wijze ook bevrijding van oude pijn plaatsvinden.

❤️ Liefde (voor jezelf en de grote liefde) – Laat alles wat je doet je helpen om meer liefde voor jezelf te vinden. Dus begeef je in settings waar je cellen ontspannen en je Hart opent. Verbind je met omstandigheden en mensen die je laten voelen hoe gaaf je bent. Laat liefde de kracht zijn in alles wat je doet.

❤️ Voeding (eten, drinken, mensen, lezen) – Vond ik zelf een lastige. Maar wat je eet en drinkt beïnvloedt je gevoel en geest. En van daaruit je handelen en uiteindelijk wat je meemaakt. Super belangrijk. En bij fysieke en geestelijke klachten echt iets waar je naar kan kijken. Geen / weinig suikers en hoge koolhydraten bijvoorbeeld. Goed voelen wat jou voedt. Niet alleen met eten maar met alle voeding die je tot je neemt. Lezen, gesprekken, natuur, enz.

❤️ Connectie met Bron, dat wat heel is – Goud waard. Je kan je soms verliezen in de klachten / uitdaging. Dat kan zo op de voorgrond liggen dat het alles lijkt te zijn wat er is. Maar er is altijd die verbinding met dat Hele. Met die bron in je. Die er onvoorwaardelijk liefdevol voor je is. Dankzij o.a. meditatie, natuur, muziek kan je hiermee in contact komen. En alleen al het besef…. Is prachtig en behulpzaam. Het geeft ruimte en versnelt je helingsproces. Met m’n Heartsongs besteed ik hier veel aandacht aan.

❤️ Gedachten / woorden – Oh joh, wat een kracht zit daar in. Wat je denkt en wat je zegt. Welk label geef je jezelf? Waar gaan je gedachten vaak heen? Kun je hiermee spelen? Oefenen wat het doet als je de positieve dingen benoemt… Ik was overdag soms doodziek en kon niks. Lag ik ’s avonds in m’n bed en bracht m’n aandacht naar waar ik dankbaar voor was. Het kopje thee. Het glaasje water. Het heerlijke bed waar ik in lag. Het feit dat er geen oorlog maar vrede in de straat was. Het shifte m’n gewaarzijn en ik voelde me direct lichter. Je kunt toveren met gedachten.

❤️ Balans / harmonie tegenpolen – We bestaan allemaal uit man en vrouw. Uit hemelse en Aardse energie. Uit licht en donker. Kunst is om die tegengestelden in harmonie met elkaar te laten samenwerken. Zo kom je tot eenheid, tot heelheid. Dit doe je door niks van jezelf af te wijzen. Dat zowel het Aardse als het Hemelse goed is. Dat je mannelijke en vrouwelijke kant mag bestaan. Oftewel, dat jij er helemaal mag zijn. Want dat brengt je terug bij wie je werkelijk bent: Liefde.

Ik hoop dat deze tekst inspireert op jouw helende pad of dat van iemand in je omgeving. 😍 Voel je vrij om de tekst te delen of iemand te taggen voor wie dit inspirerend kan zijn. Liefs, en Let Love Shine. ❤️

Schrijf je hieronder in om regelmatig inspirerende en helende Heartsongs te ontvangen! Je bent dan gelijk op de hoogte bij nieuwe activiteiten.

Book a Heartsong for yourself

If you'd like to receive a Heartsong for yourself, please send me an email. We can make an appointment for an online Zoom session!

Download je gratis song

En wake up the gold inside!

Privacy verklaring

Je Wake up the Gold song is naar je onderweg!

Download je gratis Powersong

En leef je eigen kracht en schoonheid.

Privacy verklaring

Je powersong is naar je onderweg!

Voer hier je naam en e-mail in

Je ontvangt dan een mail om te bevestigen dat je bent ingeschreven en dan ben je er bij!

Welkom bij de gratis avond over Vergeving!

Ja ik ontvang graag elke week een gratis song

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt nu elke week een nieuwe song van me.

Receive a new mantra every Monday

Thank you for subscribing!

Ja ik ontvang graag wekelijks een musical message

Dankjewel voor je inschrijving. Je ontvangt elke week een musical message.